Lokale betrokkenheid sleutel tot succes

Parkmanagement Peelland luistert goed naar de wensen en eisen van de aangesloten mkb-ondernemingen. Door de lokale betrokkenheid en korte lijnen naar gemeente en externe partijen, regelt Parkmanagement Peelland zaken snel. Wij weten wat er speelt, kennen de mensen en vinden altijd een antwoord op vragen. Zo profiteren onze deelnemers maximaal van onze diensten, dé sleutel tot succes in ondernemen.

KVO-B certificaat

Kwaliteit en veiligheid vormen samen de basis van Parkmanagement Peelland. Zo zorgen we ervoor dat onze zes bedrijventerreinen zijn voorzien van het KVO-B certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen). Hiervoor wordt Parkmanagement Peelland regelmatig door keuringsdienst Kiwa gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van diverse criteria zoals een soepele communicatie tussen Parkmanagement Peelland, aangesloten ondernemers, gemeente, politie en brandweer. Elke onderneming die aangesloten is bij Parkmanagent Peelland, en gevestigd is op één van de bedrijventerreinen, krijgt bovendien korting op de bedrijfsverzekering van diverse verzekeringsmaatschappijen zoals Interpolis.

Open Bedrijven Route

Om te laten zien wat de aangesloten ondernemingen van Parkmanagement Peelland op de zes bedrijventerreinen in hun mars hebben, houden we jaarlijks samen met onze deelnemers en gemeente Deurne een Open Bedrijven Route. Op deze dag bezoeken duizenden geïnteresseerden circa twintig bedrijven. De ondernemers verzorgen rondleidingen, geven demonstraties en zorgen voor allerlei andere activiteiten. Een mooie gelegenheid om jongeren te enthousiasmeren voor een opleiding en baan in de techniek en/of maakindustrie. Parkmanagement Peelland ziet de Open Bedrijven Route dan ook als een belangrijk initiatief om het publiek actief kennis te laten maken met het kleurrijke bedrijvenlandschap in Deurne en Liessel.