Samen toekomstbestendig ondernemen in Deurne: hoe gaan we dit doen?

Datum: 15-06-2023
Locatie: Fletcher Klooster Hotel Willibrordhaeghe

Inhoud

Vanuit Ondernemend Deurne, Centrum Management, ZLTO de Peel en Parkmanagement Peelland organiseren we op 15 juni een bijeenkomst over toekomstbestendig ondernemen. De bijeenkomst wordt gehouden bij Fletcher Klooster Hotel Willibrordhaeghe en start om 20.00 uur.

Voor alle bedrijven in het centrum, op de bedrijventerreinen en in het buitengebied liggen er uitdagingen op het gebied van energie, duurzaamheid, mobiliteit, aantrekkelijke werkomgeving en uiteraard ook een gezonde economie. Al deze uitdagingen vragen een duurzame inzet van zeker tien tot vijftien jaar.

We zijn ervan overtuigd dat goede samenwerking tussen de bedrijven, de ondernemersorganisaties én de gemeente noodzakelijk is om gezamenlijke oplossingen mogelijk te maken. We hebben de afgelopen jaren de eerste stappen gezet. Het is nu tijd om de volgende stap te maken en de samenwerking te intensiveren door middel van professionele ondersteuning bij de gezamenlijke uitdagingen, als ook de samenwerking uit te breiden met o.a. onderwijs, zorg, sport en cultuur.

Om de samenwerking en professionele ondersteuning te realiseren, en om ervoor te zorgen dat dit duurzaam gebeurt, is structurele financiering nodig. Dit kan op een goede manier gebeuren op basis van een ondernemersfonds.

Het doel van de bijeenkomst is om u hierover te informeren, maar ook om uw visie te horen hoe we als verzameld bedrijfsleven de toekomstige uitdagingen gezamenlijk op kunnen pakken.

Programma in hoofdlijnen:

  1. Opening
  2. Rondetafelgesprek met vertegenwoordigers vanuit Ondernemend Deurne, Centrum Management, ZLTO de Peel en Parkmanagement Peelland onder leiding van Igno Pröpper (VNO-NCW Co-creatie).
  3. Toelichting op het ondernemersfonds en ervaringen elders: Rob Manders (Blaauwberg)
  4. Vragen en suggesties

 

 

Aanmelden

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Telefoon
E-mailadres
Aantal personen